Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, isi va creste in mod "considerabil" averea, daca va accepta sa primeasca o mostenire din partea unei batrane "fermecata de prestanta plina de inteligenta" a acestuia,
anunta Mediafax.
O casa
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, isi va creste in mod "considerabil" averea, daca va accepta sa primeasca o mostenire din partea unei batrane "fermecata de prestanta plina de inteligenta" a acestuia,
anunta Mediafax.
O casa la Oltenita, cu o curte de 800 de mp, o alta casa la tara, inspre Bucuresti, la Curcani, cu o curte de 2000 mp si trei hectare de teren arabil urmeaza a intra in posesia ministrului Finantelor Publice, daca acesta va accepta.
Aceasta "oferta" a sosit pe adresa Ministerului Finantelor Publice pe 31 martie 2005 si a constituit obiectul unor verificari prealabile, care au certificat faptul ca batrana in cauza exista si ca detine averea pe care doreste sa o lase mostenire ministrului sau preferat.
"Numele meu este Elefterescu, sunt o doamna de 85 de ani fara copii, care e fermecata de prestanta D-voastra plina de inteligenta si sunt incantata de abnegatia ce o dovediti pentru tara noastra", se arata in prima parte a scrisorii.
Batrana, pe numele sau Elefterescu Anastasia, il intreaba, in scrisoare, pe ministrul Ionut Popescu daca nu este de acord sa primeasca aceasta mostenire, sau sa o foloseasca "cum e mai bine pentru tara", avand in vedere ca ea nu mai are mult de trait si nu are nici urmasi. Elefterescu Anastasia isi incheie scrisoarea cu adresa unei prietene unde sta "des", pentru ca singura ii "este urat", respectiv Bd. Marasesti, nr. 106, sc. A, ap. 16, Oltenita, judetul Calarasi.
"Mi-ar face multa placere daca ati accepta cadoul meu ptr. d-voastra sau pentru tara", se mai arata in scrisoare. Intrebat daca va accepta sau nu aceasta mostenire, ministrul Ionut Popescu a refuzat sa faca orice comentariu.
Surse din cadrul Ministerului Finantelor Publice au afirmat ca astfel de situatii sunt inedite si ca nu au mai fost intalnite pina acum, cel putin la nivelul acestui minister.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.