Firmele italiene vor beneficia anul acesta de finantari pentru achizitionarea de terenuri si bunuri imobiliare in special din sectorul alimentatiei, cu ajutorul HVB Bank Romania, au declarat oficialii Unimpresa, organizatie de ajutorare si reprezenta
Firmele italiene vor beneficia anul acesta de finantari pentru achizitionarea de terenuri si bunuri imobiliare in special din sectorul alimentatiei, cu ajutorul HVB Bank Romania, au declarat oficialii Unimpresa, organizatie de ajutorare si reprezentare a investitorilor italieni. ''Firmele italiene se vor orienta cu precadere catre domeniul agricol si cel al alimentatiei, catre constructia de depozite, avind in vedere ca din 2007 Romania va deveni o platforma logistica importanta'', a declarat Marco Tempestini.
Pentru 2004 investitiile financiare ale firmelor italiene in Romania s-au situat in jurul cifrei de 1,2 miliarde de euro, iar pentru anul 2005 este estimata o crestere de 10-15 procente a acestora. Ar mai fi de mentionat ca in prezent la Registrul Comertului Roman sunt inregistrate peste 16 000 de societati cu capital italian.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.