Ne-o fi blestemat pe noi Moromete a lua€™ Preda s-avem parte, na!, de-un timp dusmanos si ""nerabdator"" care sa-si faca de cap, razandu-si de noi cum ne chinuim intr-un mod de-a dreptul ridicol sa-l ajungem din urma, daa€™ as

Ne-o fi blestemat pe noi Moromete a lua€™ Preda s-avem parte, na!, de-un timp dusmanos si ""nerabdator"" care sa-si faca de cap, razandu-si de noi cum ne chinuim intr-un mod de-a dreptul ridicol sa-l ajungem din urma, daa€™ asta nu-nseamna ca trebuie sa-i si dam satisfactie. Cel putin la capitolul sex si relatii de cuplu, poate c-ar fi bine s-o luam cu binisorul. Asa, asezat, ca e mai bine. Sa zicem ""hop"" de-abia dupa ce-am sarit pragul.
DE EXEMPLU. Sa ne concentram asupra activitatilor care se petrec in pielea goala abia dupa ce ne-am convins ca proaspata achizitie e suficient de educata incat sa nu sara-n pat cu ghetele pline de noroi (desi, mai bine-asa, decat sa asorteze costumului ""de Adam"" o pereche de sosete care, cica, sunt mult prea fancy ca sa se desparta de ele). Si viceversa. Par example, doamna, tanara si nelinistita, curioasa din fire, ca orice reprezentanta de seama a sexului frumos si pe alocuri perfect (daca e blond si cu ""inaintare"" de toata stima), sa nu se-arunce ca gasca la malai prin dulapurile gazdei sa vada ea ce e pe-acolo. Sa inspecteze un pic zona. Sa mute nitel mai acana vaza asta care, serios acum, pe al doilea raft sta ca nuca-n perete, in timp ce pe primul raft vine ca turnata!
ELEMENTARE. O scurta scanare atenta, la prima vedere, te poate scuti de-o seara pierduta aiurea-n tramvai. Aici, poate ca tinerii si zburdalnicii nostri cititori se vor ofusca putin, ca deh, ei au inca timp de pierdut. Daa€™ e bine de stiut, c-o sa vina ea vremea cand nu ceasul care taraie spasmodic dimineata o sa-i scoata din sarite, ci ala biologic, care ticaie linistit si cuminte, dar constant. Asa, ca picatura chinezeasca. Cate-un pic, pic, pica€¦ Asadar, pentru-nceput sa ne gandim la generalitati. Fara diferente intre sexe. Ca daca pantofii sunt murdari si scalciati, fie la ea, fie la el, mai bine-ti iei ziua buna si pe-aci ti-e drumul. Pe de alta parte, avansand in straturile intimitatii inca exterioare ale ""cazului"", ajungem inevitabil la camasa sau bluza. Daca-i sifonata, probabil ca asa se preconizeaza si relatia. Deci, pas. Unde mai pui ca daca doamna a omis, in graba, sa-si smacuiasca proaspat unghia si-a ramas cu vopseaua de luna trecuta, iar domnua€™ a uitat de pastila mentolata dupa o salata cu usturoi, Doamne fereste, e groasa!
DE RUTINA. Sa mai halesti un sandvis, doua, in fata televizorului, mai treaca-mearga. Dar ca sa-ti si sui ostentativ picioarele pe masa, in timp ce firimiturile fac fluviu de la gura pana pe tapiseria nou nouta, asta-i culmea! Treaba cu fumatul in dormitor e si ea pacatoasa. Ca daca devine obisnuinta, ori e o metoda sadica de-a te asfixia, ori pur si simplu e durere in cot la adresa vecinului de cearsaf. Pe aceasta cale, nu ma pot abtine sa nu lansez un apel disperat catre toti posesorii de sosete: odata purtate, si repet, o singura data purtate, acestea se directioneaza strict catre cosul de rufe murdare, orice alta locatie daunandu-le grav integritatii fibrelor textile! De asemenea, parul lung si bogat sa fie si el atent la lectie si sa retina ca, odata cazut la datorie, dimineata devreme, rapus de o perie cu zimti atroce, orice intarziere prelungita pe smaltul lucios al chiuvetei este strict interzisa, deoarece risca sa provoace greata celor care utilizeaza ""sanitara"".
REFLEXE ""PACALICI"". Mai sunt totusi si gesturi care, prin natura lor, n-au de-a face cu rascoala intestinelor, desi pot oricand deveni candidati seriosi a ceea ce numim, generic, lehamite. Sa zicem, o mana peste sold, in pat, asezata strategic, care se traduce clar prin ""hai sa facem sex"". Sau un sarut aplicat robotic, de fiecare data-n coltua€™ gurii, asa, ca sa fie. Unde mai pui clipele de conversatie conjugala cand ea vorbeste ""cu-n ochi la faina"" si el o asculta cu urechile
""la slanina"".

Va urma...

SEXISME


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.