Preturile metalelor secundare utilizate in fabricarea otelului au crescut considerabil in ultima perioada, apropiindu-se de niveluri record, insa este putin probabil ca producatorii globali sa intampine probleme, majorarea fiind suportata de clienti,
Preturile metalelor secundare utilizate in fabricarea otelului au crescut considerabil in ultima perioada, apropiindu-se de niveluri record, insa este putin probabil ca producatorii globali sa intampine probleme, majorarea fiind suportata de clienti, relateaza Mediafax. Pretul vanadiumului a crescut cu peste 1.100 la suta fata de luna ianuarie a anului trecut, in timp ce pretul molibdenului s-a majorat cu aproape 450 la suta. Fero-vanadiumul a fost tranzactionat in aceasta saptamana la 125 de dolari pe kilogram, fata de doar 100 de dolari pe kilogram in urma cu doua saptamani. Comerciantii de metale au afirmat ca preturile acestor materiale reflecta doua coordonate - expansiunea pietei globale de otel si lipsa de materii prime.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.