Reprezentantii Rafo si Balkan Petroleum au sustinut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca exista un investitor strain interesat de achizitionarea actiunilor rezultate din conversia datoriilor la stat acumulate de rafinaria din Onesti, insa au refuzat
Reprezentantii Rafo si Balkan Petroleum au sustinut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca exista un investitor strain interesat de achizitionarea actiunilor rezultate din conversia datoriilor la stat acumulate de rafinaria din Onesti, insa au refuzat sa prezinte numele eventualului cumparator, relateaza agentia Mediafax. "Exista o oferta a unui concurent de-al nostru care doreste sa cumpere aceste actiuni. A venit la noi si a cerut date suplimentare despre Rafo", a afirmat consilierul presedintelui Balkan Petroleum, Marin Anton.
El s-a aratat, insa, foarte retinut atunci cand i s-au cerut detalii despre posibilul investitor. "Este o firma din domeniul petrolier cu o cifra de afaceri foarte mare", a afirmat Anton.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.