Altex va lansa, pana la finele lunii aprilie, propria societate de credit de consum, al carui capital social se va ridica la 20 milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax presedintele companiei, Dan Ostahie. "Termenul initial a fost luna martie.
Altex va lansa, pana la finele lunii aprilie, propria societate de credit de consum, al carui capital social se va ridica la 20 milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax presedintele companiei, Dan Ostahie. "Termenul initial a fost luna martie. O serie de elemente care au aparut pe parcursul negocierilor au mutat lansarea in luna aprilie. Cel mai probabil, inainte sau imediat dupa Paste vom anunta detaliile privind denumirea, structura actionariatului si tipurile de servicii care vor fi furnizate", a afirmat Ostahie. Grupul Altex a incheiat anul 2004 cu vanzari de peste 170 milioane de euro. La sfarsitul anului precedent, reteaua cuprindea 115 magazine Altex, sase locatii Altex Megastore si patru unitati Media Galaxy.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.