Noul film in care joaca Bruce Willis, "Sin City", s-a dovedit a reprezenta o atractie irezistibila pentru cinefilii de peste ocean, incasand inca din primul weekend in care a fost proiectat peste 28 de milioane de dolari, informeaza Rompres. "Sin Cit
Noul film in care joaca Bruce Willis, "Sin City", s-a dovedit a reprezenta o atractie irezistibila pentru cinefilii de peste ocean, incasand inca din primul weekend in care a fost proiectat peste 28 de milioane de dolari, informeaza Rompres. "Sin City" este o adaptare dupa celebrele benzi desenate ale lui Frank Miller. Actiunea se petrece intr-un oras al celor damnati, printre barbati duri cu secrete infricosatoare si femei ispititoare. Distributia filmului este de asemenea rasunatoare. Alaturi de Bruce Willis mai apar Mickey Rourke, Benicio Del Toro, Jessica Alba, Rosario Dawson, Clive Owen, Elijah Wood, Alexis Bledel si Brittany Murphy. Regizorul acestui film care se anunta inca de pe acum un mare succes de casa este nimeni altul decat Robert Rodriguez. Majoritatea filmarilor s-au desfasurat in fata unor panouri verzi, orasul propriu-zis fiind construit mai apoi cu ajutorul graficii pe calculator. Majoriatea cadrelor sunt prezentate in alb-negru, existand putine explozii de culoare - rosul sangelui, al fustei unei femei sau blondul parului fiind singurele culori care se disting pe griul vietii din Sin City. Robert Rodriguez, a carui filmografie cuprinde si productii pentru copii - seria "Spy Kids", dar si thrillere violente cum ar fi "Once Upon a Time in Mexico" si "From Dusk Till Dawn", este un regizor care se ocupa singur de filmari si de editarea materialelor filmate. Acest stil al sau de munca convine de minune caselor de productie care platesc mult mai putini bani pentru pelicule al caror buget in mod normal ar depasi 100 de milioane de dolari. "Sin City" a costat in jur de 40 de milioane de dolari si au fost incasate aproape trei sferturi din intreaga suma inca de la primul weekend in care a fost proiectat in cinematografele din SUA. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.