Patru cluburi din Divizia B nu si-au depus dosarul la FRF pana la data limita si nu vor primi licenta pentru sezonul 2005-2006. Cluburile Midia Navodari, Petrolul Ploiesti, Electromagnetica Bucuresti si Olimpia Satu Mare nu au trimis documentele resp
Patru cluburi din Divizia B nu si-au depus dosarul la FRF pana la data limita si nu vor primi licenta pentru sezonul 2005-2006. Cluburile Midia Navodari, Petrolul Ploiesti, Electromagnetica Bucuresti si Olimpia Satu Mare nu au trimis documentele respective la Departamentul de Licentiere din cadrul FRF, dar cu toate acestea vor putea participa in viitoarea editie a Diviziei B. "Cluburile mai sus mentionate nu vor primi licenta pentru sezonul 2005-2006, faptul neavand repercusiuni asupra prezentei lor in proxima stagiune a Diviziei B. In schimb, in cazul in care vor promova, aceste cluburi nu vor avea drept de participare in sezonul 2005-2006 al Diviziei A", se arata in comunicatul FRF.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.