UEFA a decis ca inaintea meciurilor care s-au disputat aseara sau se vor disputa in aceasta saptamana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor si Cupei UEFA sa fie tinut un minut de reculegere in memoria Papei Ioan Paul al II-lea. "Papa Ioan Pau
UEFA a decis ca inaintea meciurilor care s-au disputat aseara sau se vor disputa in aceasta saptamana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor si Cupei UEFA sa fie tinut un minut de reculegere in memoria Papei Ioan Paul al II-lea. "Papa Ioan Paul al II-lea a fost un mare lider, recunoscut in intreaga lume, si un ferm adept al pacii. Munca si eforturile sale in acest domeniu i-au atras un enorm respect din partea oamenilor din intreaga lume, indiferent de orientarea religioasa sau convingeri", a afirmat directorul executiv al UEFA, Lars Christer Olsson.
Olsson a explicat si decizia UEFA de a cinsti memoria Papei Ioan Paul al II-lea, decedat, sambata seara, la Vatican, la varsta de 84 de ani. "A fost un om foarte special iar disparitia sa va fi resimtita de milioane de oameni. Este corect ca si noi sa ii cinstim memoria asa cum se cuvine", a precizat oficialul UEFA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.