Compania hoteliera Continental a incheiat un contract cu un consortiu format din BRD Securities, Raiffeisen Capital&Investment si Alpha Finance in vederea pregatirii listarii la Bursa de Valori Bucuresti, operatiune care ar urma sa aiba loc pana la i
Compania hoteliera Continental a incheiat un contract cu un consortiu format din BRD Securities, Raiffeisen Capital&Investment si Alpha Finance in vederea pregatirii listarii la Bursa de Valori Bucuresti, operatiune care ar urma sa aiba loc pana la inceputul lunii iulie.
Consortiul va analiza in perioada urmatoare situatia economica si juridica a companiei hoteliere si va prospecta piata, iar ulterior va propune Continental varianta de listare potrivita.
In ceea ce priveste inceperea tranzactionarii pe bursa electronica Rasdaq, aceasta este intarziata de o serie de probleme birocratice de la Monitorul Oficial.
Astfel, actiunile Continental ar putea fi listate pe Rasdaq la sfarsitul lunii aprilie, fata de planurile initiale care vizau tranzactionarea incepand cu a doua jumatate din martie.
Continental a inceput demersurile in vederea listarii, in primavara acestui an, dupa finalizarea fuziunii prin absorbtie cu companiile Continental Vest, Continental Nord si Dacia Continental.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.