Vedeta pictorialului revistei TABU, editia aprilie, este Elena Basescu, mezina familiei prezidentiale. Ea o interpreteaza pe Ioana D'Arc, un personaj istoric care a schimbat cursul razboiului de 100 de ani si istoria Frantei in Evul Mediu. Zoli de la
Vedeta pictorialului revistei TABU, editia aprilie, este Elena Basescu, mezina familiei prezidentiale. Ea o interpreteaza pe Ioana D'Arc, un personaj istoric care a schimbat cursul razboiului de 100 de ani si istoria Frantei in Evul Mediu. Zoli de la Sistem a pozat in macho-ul lunii aprilie. "Succesul este un accident si ca atare este urmarea unui concurs de circumstante, iar tot ce vine dupa aceea este foarte multa munca". Asa crede Diana Dondoe, al doilea model din istorie, dupa Kate Moss, care a fost implicat in mai mult de trei campanii simultan. E romanca, nascuta la Craiova, desi acum locuieste permanent la Paris, iar marii creatori de moda si casele internationale se bat pentru ea. Diana spune ca "masurarea succesului inseamna peste tot si casa si masina si iubit. Diferenta, insa, intre Romania si Occident este ca in Occident poti sa ai sucess si fara sa te arate lumea cu degetul sau sa apari saptamanal in revistele specializate pentru a-ti etala noua achizitie de masina, casa sau logodnic". (I.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.