Mai mult de 100 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare aflata pe insula indoneziana Nias, dupa ce cutremurul puternic a provocat daramarea zidurilor centrului de detentie, a anuntat, ieri, politia, citata de Mediafax. Circa 180 de detinuti din inch
Mai mult de 100 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare aflata pe insula indoneziana Nias, dupa ce cutremurul puternic a provocat daramarea zidurilor centrului de detentie, a anuntat, ieri, politia, citata de Mediafax. Circa 180 de detinuti din inchisoarea situata in orasul Gunung Sitoli au fugit dupa cutremurul produs la 28 martie, care s-a soldat cu distrugerea a circa 7000 de cladiri. Ei au fugit pentru a se salva, dar 65 dintre ei s-au predat ulterior, a declarat comisarul Zainuri Lubis. Chiar daca nu vor mai putea fi inchisi in respectivul centru de detentie, politia a adresat un apel celorlalti detinuti sa se predea, pentru ca autoritatile sunt prea ocupate cu gestionarea stiuatiei dupa seism pentru a mai desfasura operatiuni in vederea prinderii lor. Cutremurul cu magnitudinea de 8,7 grade pe scara Richter s-a soldat cu mai mult de 600 de morti, potrivit oficialilor, insa serviciile de interventie afirma ca bilantul ar fi de circa 1300 de morti. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.