Dupa speculatiile privind succesorul lui Pierce Brosnan in rolul agentului 007, ultimele informatii arata ca este posibil ca producatorii sa fi decis totusi sa-l pastreze pe acesta, transmite Sky News. Potrivit unor stiri care au circulat pe Internet
Dupa speculatiile privind succesorul lui Pierce Brosnan in rolul agentului 007, ultimele informatii arata ca este posibil ca producatorii sa fi decis totusi sa-l pastreze pe acesta, transmite Sky News. Potrivit unor stiri care au circulat pe Internet, conducererea studiourilor Sony doreste ca Pierce Brosnan sa joace rolul lui Bond si in urmatoarele doua filme, primul fiind "Casino Royale". "Vestea retragerii lui Brosnan din rol a fost o cacealma. Negocierile dintre Brosnan si casa de productie Eon au incetat anul trecut din cauza schimbarilor din companie. (...) La Sony, sentimentul general este ca Brosnan isi va relua rolul. Sony ar putea pierde mai mult cu un actor necunoscut sau cu unul cunoscut dar nepopular. Sint foarte constienti ca acest rol nu poate fi jucat chiar de catre oricine", arata o sursa citata de site-ul darkhorizons.com. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.