O brigada de arbitri din Elvetia avandu-l la centru pe Massimo Bussaca va conduce derbiul Steaua - Dinamo, programat duminica, de la ora 20.15, in etapa a XIX-a a Diviziei A, a anuntat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu. Bus
O brigada de arbitri din Elvetia avandu-l la centru pe Massimo Bussaca va conduce derbiul Steaua - Dinamo, programat duminica, de la ora 20.15, in etapa a XIX-a a Diviziei A, a anuntat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu. Bussaca a mai arbitrat meciul dintre Steaua si Villarreal (scor 0-0), din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, desfasurat luna trecuta la Bucuresti. Si partida Steaua - Rapid, restanta din etapa a XVII-a, care va avea loc pe 13 aprilie, va fi arbitrata de o brigada din strainatate, ce-l va avea la centru pe norvegianul Tom Henning Ovrebo. La ambele partide, observator de arbitri va fi Ion Craciunescu. Altfel, Steaua va juca astazi la Bistrita, restanta din cadrul etapei a 16-a a Diviziei A. Pentru acest meci, formatia ros-albastra se confrunta cu mari probleme in ofensiva, unde Oprita e accidentat, iar Cristea, suspendat. In aceste conditii nu este exclus ca Zenga sa inceapa cu juniorul Simion langa Dinita in linia de atac.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.