Adrian Cucu a fost numit, prin ordin al ministrului Finantelor, in functia de comisar general al Garzii Financiare, post vacant dupa ce Marian Pasulea a demisionat. Pasulea si-a prezentat, la 31 martie, demisia din functia de comisar general adjunct,
Adrian Cucu a fost numit, prin ordin al ministrului Finantelor, in functia de comisar general al Garzii Financiare, post vacant dupa ce Marian Pasulea a demisionat. Pasulea si-a prezentat, la 31 martie, demisia din functia de comisar general adjunct, renuntand si la prerogativele de comisar general, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, la inceputul lunii martie, ca este nemultumit de activitatea Garzii Financiare. "Garda Financiara trebuie sa se trezeasca. Vom avea discutii cu inspectorii Garzii Financiare in perioada imediat urmatoare", a spus Tariceanu. La inceputul acestui an, Executivul a decis revenirea Garzii Financiare si Autoritatii Nationale a Vamilor din subordinea Autoritatii Nationale de Control in cea a Ministerului Finantelor Publice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.