Grupul Telecom Italia a anuntat, ieri, planul de restructurare a activitatilor sale, care va include vanzarea unui operator grec de telefonie mobila si achizitia de active de la una din diviziile sale, transmite Mediafax. TIM, divizia de telefonie mo
Grupul Telecom Italia a anuntat, ieri, planul de restructurare a activitatilor sale, care va include vanzarea unui operator grec de telefonie mobila si achizitia de active de la una din diviziile sale, transmite Mediafax. TIM, divizia de telefonie mobila a companiei, a ajuns la un acord privind vanzarea a 81 la suta din actiunile TIM Hellas, numarul trei in topul companiilor de telefonie mobila din Grecia, catre firmele Apax Partners si Texas Pacific Group, pentru suma de 1,1 miliarde de euro (1,43 miliarde de dolari). Telecom Italia ar putea anunta in curand achizitionarea activelor din Franta ale furnizorului de servicii de Internet Tiscali, pentru o suma de 250-300 milioane de euro, au declarat surse apropiate negocierilor. Actiunile Telecom Italia au scazut cu un procent la ora 10.15 GMT, urmand tendintele sectorului european de telecomunicatii. TIM a apreciat ca va inregistra castiguri de 432 milioane de euro in urma vanzarii TIM Hellas, care urmeaza sa fie finalizata in luna iulie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.