Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, dar si al gruparii Silcotub Zalau, Gheorghe Tadici, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca daca va pleca de la conducerea echipei campioane o va face doar pentru a antrena un team masculin. "D
Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, dar si al gruparii Silcotub Zalau, Gheorghe Tadici, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca daca va pleca de la conducerea echipei campioane o va face doar pentru a antrena un team masculin. "Daca plec, plec la o echipa de baieti. Sunt oameni interesati sa lucrez cu ei, in Romania sau in strainatate. Dar, repet, inca nu am luat o decizie", a spus antrenorul formatiei din Zalau, infirmand zvonurile potrivit carora ar fi negociat posibilitatea de a antrena echipa Oltchim Rm. Valcea. In alta ordine de idei, Tadici a adaugat ca, pana in acest moment, doar o singura jucatoare din lotul zalauan si-a exprimat dorinta sa paraseasca echipa. "Este vorba despre Liliana Craciun, careia ii expira contractul si care mi-a spus ca vrea sa plece", a mai spus Tadici, adaugand ca exista posibilitatea ca pivotul Ana Maria Lazer, componenta a echipei nationale, sa ramana sa evolueze sub culorile echipei campioane. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.