In cursa pentru Primaria din Mogosoaia s-au inscris patru candidati: Gheorghe Oteteanu (PPRM), Aurel Pavel (PSD), Costel Baias (PUR) si Paul Mihai Precup (PNL-PD). Candidatul PUR - care a contestat la Tribunal rezultatul scrutinului - a obtinut 1
In cursa pentru Primaria din Mogosoaia s-au inscris patru candidati: Gheorghe Oteteanu (PPRM), Aurel Pavel (PSD), Costel Baias (PUR) si Paul Mihai Precup (PNL-PD). Candidatul PUR - care a contestat la Tribunal rezultatul scrutinului - a obtinut 1.054 de voturi din cele valabil exprimate, iar Paul Precup, candidatul ADA, 1.621 de voturi, el fiind ales primar din primul tur cu 50% plus 2 voturi din cele valabil exprimate. Localnicii au acuzat PNL-PD ca i-a mituit pe alegatori, cu bani, cu ajutoare si ca le-au pus la dispozitie microbuze pentru a merge la urne. ""Contracandidatii nostri sunt nefericiti si incearca sa isi manifeste aceasta suparare in tot felul de moduri"", a declarat Gabi Zamfir, de la PNL Ilfov, respingand acuzatiile aduse. Prefectul judetului Ilfov, Marian Petrache, a declarat ca scrutinul din Mogosoaia s-a desfasurat in conditii legale, castigatorul fiind ales in mod democratic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.