Rapid a castigat duminica seara, la pas, scor 3-0, meciul din Giulesti cu CFR Cluj, si ramane pe podium, la trei puncte de liderul Dinamo si la unul de Steaua. Rapid a bifat astfel o noua victorie pe teren propriu, din tot atatea meciuri, si spera ca
Rapid a castigat duminica seara, la pas, scor 3-0, meciul din Giulesti cu CFR Cluj, si ramane pe podium, la trei puncte de liderul Dinamo si la unul de Steaua. Rapid a bifat astfel o noua victorie pe teren propriu, din tot atatea meciuri, si spera ca, dupa viitoarele doua meciuri, cu FC National si Steaua (restanta), ambele in deplasare, sa aiba un culoar favorabil spre titlu. Antrenorul Razvan Lucescu a inceput si el sa spere, mai ales dupa semiesecul Stelei de la Alba Iulia. "Pentru echipele care se bat la titlu, rezultatul Stelei este un pas fals. N-am avut timp sa ne gandim la remiza Stelei, pentru ca venea meciul nostru cu CFR Cluj. Oricum, acest rezultat face parte din joc. E normal ca si Steaua sa mai cedeze puncte, asa cum am facut si noi", a spus Lucescu. Acesta a precizat ca victoria Rapidului in meciul cu CFR Cluj nu poate fi pusa la indoiala. "A fost un meci frumos, pe care am reusit sa-l castigam la o diferenta ce nu poate fi pusa la indoiala. Rapid a demonstrat ca joaca toate meciurile pe teren. Campionatul este greu, pentru ca am jucat un singur meci in patru luni si acum, intr-o luna si jumatate, vom avea un program aglomerat. Important e ce facem noi, nu si adversarul", a subliniat R. Lucescu. Antrenorul lui CFR Cluj, Aurel Sunda, a afirmat ca doar greselile personale impiedica formatia sa sa obtina rezultate mai bune. "Sper sa castigam urmatorul meci de acasa, cu Apulum. Clujul nu este in criza, jocul nu a demonstrat acest lucru. Doar niste greseli personale ne priveaza de rezultate mai bune", a spus Sunda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.