Liverpool si Juventus se intalnesc in aceasta seara, pe "Anfield Road", in direct pe ProTV de la ora 21, 45, in sferturile de finala ale UEFA Champions League, dupa douazeci de ani de la tragedia de pe "Heysel", atunci cand 39 de suporteri italieni s
Liverpool si Juventus se intalnesc in aceasta seara, pe "Anfield Road", in direct pe ProTV de la ora 21, 45, in sferturile de finala ale UEFA Champions League, dupa douazeci de ani de la tragedia de pe "Heysel", atunci cand 39 de suporteri italieni si-au pierdut viata. Cele doua grupari au lasat gandurile razbunarii deoparte, atentia fiind deturnata catre miza imensa a partidei. "Cormoranii" au un lot decimat de accidentari, Cisse, Alonso, Kewell, Hamann si Josemi nefiind inclusi in lot pentru partida cu Juventus. De altfel, Rafa Benitez, antrenorul lui Liverpool, a declarat ca echipei sale ii era greu contra "Batranei Doamne" chiar si cu toti jucatorii apti, recunoscand astfel statul de favoriti al torinezilor. Spaniolul de pe banca tehnica isi pune insa speranta in forma de exceptie a capitanului Steven Gerrard. De partea cealalta, Juventus conteaza pe toate vedetele sale, indisponibili fiind Kapo si Ferrara, accidentati, si Tacchinardi, suspendat. In cealalta partida a serii, Lyon si Eindhoven incearca sa profite de sansa avuta la tragerea la sorti. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.