TURCIA, Super Lig, etapa a 26-a * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a remizat in deplasare, scor 2-2 cu Kayserispor. "Mai sunt opt etape si consider ca ne luptam in continuare pentru titlu. Eu si jucatorii mei inca mai credem ca vo
TURCIA, Super Lig, etapa a 26-a * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a remizat in deplasare, scor 2-2 cu Kayserispor. "Mai sunt opt etape si consider ca ne luptam in continuare pentru titlu. Eu si jucatorii mei inca mai credem ca vom castiga campionatul. Ma gandesc ca adversarele noastre vor pierde puncte in meciurile urmatoare", a afirmat Hagi dupa partida. "Stiam ca va fi un meci bun, deoarece echipa adversa juca pe teren propriu si se lupta pentru mentinerea in prima liga. Consider ca spectatorii au urmarit un meci frumos. Imi pare rau pentru golul primit in ultimele secunde ale partidei. Imi pare rau ca ne intoarcem la Istanbul doar cu un punct, dar asta este fotbalul", a adaugat Hagi. Galatasaray se mentine pe pozitia a doua in clasament, cu 61 de puncte, fiind devansata de Fenerbahce, care are 65 de puncte. Locul trei este ocupat de Trabzonspor, cu 56 de puncte * GIANI KIRITA, accidentat, a lipsit de la Samsunspor, 0-1 acasa cu Malatyaspor * DANIEL PANCU n-a fost convocat in lotul lui Besiktas, 0-0 in deplasare cu Diyarbakirspor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 27-a * IULIAN MIU si CORNEL FRASINEANU au fost integralisti pentru Bursaspor, 3-1 acasa cu Dardanelspor.
ELVETIA, Super League, etapa a 26-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru FC Zurich, 5-4 in deplasare cu St. Gall. De la FC Zürich a lipsit ADRIAN ILIE, accidentat.
ELVETIA, Challange League, etapa a 24-a * ADRIAN PIT a jucat toate minutele pentru AC Bellinzona, 1-2 in deplasare cu Lugano. Pentru Bellinozna, CRISTIAN IANU a fost rezerva * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a castigat acasa, scor 2-1 cu Wohlen.
SPANIA, Primera Division, etapa a 30-a * GICA CRAIOVEANU a lipsit de la Getafe, 1-1 in deplasare cu Malaga.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 31-a * BOGDAN MARA a fost titular pentru Polideportivo Ejido, 3-3 in deplasare cu Real Murcia. Mara a fost inlocuit in minutul 60 cu Calado. De la Murcia a lipsit CATALIN MUNTEANU.
UCRAINA, UPL, etapa a 20-a * COSMIN BARCAUAN si RAZVAN RAT au fost integralisti pentru Sahtar Donetk, 4-2 acasa cu Krivbas Krivoi Rog. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit FLAVIUS STOICAN si CIPRIAN MARICA * CRISTIAN IRIMIA (integralist), TIBERIU GHIOANE (titular, schimbat in minutul 46 de Gavrancic) si FLORIN CERNAT (integralist) au jucat pentru Dinamo Kiev, 1-2 acasa cu Metalurg Zaporoje. La oaspeti, DANIEL FLOREA a fost integralist * CORNEL BUTA a lipsit de la Volin Lutk, 1-0 acasa cu Obolon Kiev.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 24-a * Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a invins, pe teren propriu, scor 1-0 cu Iraklis Salonic * LUCIAN SANMARTEAN a fost introdus pe teren in minutul 59 al meciului pe care echipa sa, Panathinaikos Atena, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Aris Salonic. Sanmartean l-a inlocuit pe Wooter.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 3-a * ERIK LINCAR a fost introdus pe teren in minutul 68 al meciului pe care echipa sa, Amkar Perm, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasare, cu Spartak Moscova. Lincar, care l-a inlocuit pe fostul rapidist Ziyati, a primit un cartonas galben in minutul 85. La gazde, ADRIAN IENCSI si FLORIN SOAVA au fost rezerve.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 27-a * MARIUS BACIU a fost integralist pentru RW Oberhausen, 3-0 acasa cu Saarbrucken. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.