Burlacul lunii aprilie este Ciprian Dinu, care asculta tone de muzica, "ca doar isi face veacul la radio si, mai nou, la TV". Femeia ideala "trebuie sa aiba si mister si sex-appeal suficiente cat sa ma starneasca si sa-mi provoace un sentiment greu d
Burlacul lunii aprilie este Ciprian Dinu, care asculta tone de muzica, "ca doar isi face veacul la radio si, mai nou, la TV". Femeia ideala "trebuie sa aiba si mister si sex-appeal suficiente cat sa ma starneasca si sa-mi provoace un sentiment greu de controlat! Dorinta de cunoastere apare atunci cand imi da cate putin din tot ce are! Si mie imi place sa fiu sedus, nu doar sa fiu vanator!
Prefer ca "EA" sa fie scris "IEA"- Inteligenta, educata si amanta! Irezistibil la o femeie poate fi orice imi trezeste simturile: de a o privi, de a o auzi, de a o pipai, de a o gusta, de a o mirosi si de a o iubi", se confeseaza Ciprian Dinu. Mai multe amanunte despre acest burlac ravnit de tinere pot fi citite in noul numar al revistei TABU, a carei vedeta incontestabila este insa Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei. Frumoasa Elena a acceptat propunerea revistei de a o intruchipa pe Ioana D'Arc, un personaj ce a schimbat cursul razboiului de 100 de ani, dar si istoria Frantei in Evul Mediu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.