Intr-un raport intocmit de catre expertii pe buget ai Parlamentului European s-a estimat ca pentru Romania si Bulgaria costurile integrarii se vor ridica la nu mai putin de 44 miliarde de euro. Din aceasta suma, aproape un sfert va fi suportata de ca
Intr-un raport intocmit de catre expertii pe buget ai Parlamentului European s-a estimat ca pentru Romania si Bulgaria costurile integrarii se vor ridica la nu mai putin de 44 miliarde de euro. Din aceasta suma, aproape un sfert va fi suportata de catre Germania, relateaza agentia de presa AFX citata de publicatia germana Focus. Pentru Romania, mai bine de 65 de procente din aceasta suma o vor reprezenta costurile de mediu, implicate de Capitolul 22.
Aproximativ 21 de miliarde de dolari vor fi destinati astfel pentru finantarea proiectelor de mediu destinate reconstructiei ecologice.
Restul investitiilor pe care Romania va trebui sa le faca pe viitor vizeaza imbunatatirea tehnologiei, reabilitarea sectorului agricol si infrastructura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.