Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, a anuntat ieri ca pentru a candida la functia de presedinte al federatiei este nevoie doar de doua conditii. "In Statut se arata clar, la articolul 34, alineatul 4, ca pentru a candida la functia de presedi
Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, a anuntat ieri ca pentru a candida la functia de presedinte al federatiei este nevoie doar de doua conditii. "In Statut se arata clar, la articolul 34, alineatul 4, ca pentru a candida la functia de presedinte al FRF trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: a) cetatenie romana si b) studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta. Astea sunt singurele conditii", a spus Adalbert Kassai. Adunarea Generala Extraordinara a FRF din 15 octombrie 2001 aprobase un amendament la proiectul de statut, introducandu-se conditii mult mai dure, cea mai contestata fiind cerinta ca potentialul candidat sa aiba patru ani de vechime intr-o functie de conducere in fotbal, insa aceste prevederi au fost ulterior retrase. Adalbert Kassai a adaugat ca nu stie daca va continua la FRF si dupa retragerea presedintelui Mircea Sandu. "E prematur sa vorbim. Cine va candida isi va alcatui o noua echipa cu care va lucra. In acest moment nu se pune insa problema ca eu sa candidez la functia de presedine al FRF", a explicat Kassai. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.