Conta, cel mai mare portal de finante-contabilitate din Romania, a atins pragul de 50.000 de vizitatori unici pe luna, informeaza un comunicat al companiei MWM, realizator al portalului. Cresterea atinge obiectivul pe care si l-a propus MWM la incepu
Conta, cel mai mare portal de finante-contabilitate din Romania, a atins pragul de 50.000 de vizitatori unici pe luna, informeaza un comunicat al companiei MWM, realizator al portalului. Cresterea atinge obiectivul pe care si l-a propus MWM la inceputul anului, atunci cand Conta era vizitat de 3.000 de romani lunar, depasind alte site-uri de gen. MWM detine unele dintre cele mai vizitate portaluri in categoriile legislatie (Conta.ro) sau servicii si tranzactii on-line (BileteAvion.ro). Strategia MWM este dezvoltarea unor portaluri de nisa gen Conta.ro in ideea consolidarii unor comunitati virtuale bine definite ca profil si cu numar mare de vizitatori. Realizarea portalului www.conta.ro apartine echipei MWM, din al carei portofoliu mai fac parte site-urile www.bileteavion.ro, www.bileteautocar.ro si www.iturism.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.