Un jandarm a fost lovit in cap cu un obiect contondent si zeci de scaune au fost distruse de catre suporterii stelisti prezenti ieri pe Stadionul "Cetate" din Alba Iulia, informeaza Rompres. Aproximativ 200 de suporteri stelisti au fost retinuti imed
Un jandarm a fost lovit in cap cu un obiect contondent si zeci de scaune au fost distruse de catre suporterii stelisti prezenti ieri pe Stadionul "Cetate" din Alba Iulia, informeaza Rompres. Aproximativ 200 de suporteri stelisti au fost retinuti imediat dupa sfarsitul meciului de catre echipele de interventie rapida si jandarmi, pentru a-i legitima si identifica pe cei care au vandalizat stadionul si l-au lovit pe jandarm. Acesta, care avea cel putin 100 de kilograme, asigura ordinea chiar in preajma galeriei steliste. Plin de sange, jandarmul a fost imediat transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Alba, unde a fost diagnosticat cu plaga contuza frontala. El nu a necesitat internarea in spital. Celelalte incidente semnalate au fost minore, inerente unui meci de fotbal desfasurat pe un stadion din Romania. De mentionat ca, pentru buna desfasurare a meciului si asigurarea ordinei, au fost mobilizati peste 200 de jandarmi din judetele Alba si Cluj. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.