Atacantul echipei FC National, Marian Savu, a suferit un traumatism cranio-cerebral in timpul partidei cu Gloria Bistrita, disputata sambata. Savu, in varsta de 28 de ani, a fost lovit cu gheata la tampla dreapta de fundasul advers Cosmin Frasinescu,
Atacantul echipei FC National, Marian Savu, a suferit un traumatism cranio-cerebral in timpul partidei cu Gloria Bistrita, disputata sambata. Savu, in varsta de 28 de ani, a fost lovit cu gheata la tampla dreapta de fundasul advers Cosmin Frasinescu, in minutul 85 al meciului Gloria - FC National, scor 0-0, din etapa a XVIII-a a Diviziei A. Jucatorul s-a prabusit pe teren si a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost supus unui control amanuntit. Medicii ar fi vrut sa-l retina peste noapte pentru a-i acorda ingrijiri medicale, dar jucatorul a refuzat acest lucru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.