Participand la Campionatele Europene de tenis de masa care s-au desfasurat la Aarhus, in Danemarca, delegatia Romaniei a obtinut un frumos succes, castigand patru medalii: doua de aur, una de argint si una de bronz, ocupand locul secund in ierarhia c
Participand la Campionatele Europene de tenis de masa care s-au desfasurat la Aarhus, in Danemarca, delegatia Romaniei a obtinut un frumos succes, castigand patru medalii: doua de aur, una de argint si una de bronz, ocupand locul secund in ierarhia clasamentului pe medalii. In prim-plan s-au situat evolutiile Mihaelei Steff, care s-a impus prin cucerirea a doua titluri continentale, unul cu echipa si celalalt la dublu impreuna cu croata Tamara Boros, plus o medalie de argint la simplu. Singura medalie de bronz a fost adusa de echipa masculina, care l-a avut ca principal realizator pe Adrian Crisan, clasat pe locul cinci la simplu. Din cauza unor greseli de organizare, Mihaela Steff a ratat aurul in proba de simplu, deoarece a trebuit sa joace trei meciuri consecutiv, acuzand o stare de oboseala in partida din finala cu austriaca-chinezoaica Liu Jia. Presedintele FR de Tenis de masa, Cristian Romanescu, a declarat: "Este o performanta de exceptie, greu de egalat, prin care am dovedit ca avem sportivi foarte valorosi si ca detinem o scoala deosebita in acest sport. Toata lumea ne felicita si ne spune ca acesta este anul Romaniei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.