Constructorul francez Renault isi reconfirma pozitia de lider incontestabil. La doua saptamani dupa ce a urcat pe prima treapta a podiumului in cadrul Marelui Premiu al Malaieziei, ieri, spaniolul Fernando Alonso a repetat figura si pe circuitul de l
Constructorul francez Renault isi reconfirma pozitia de lider incontestabil. La doua saptamani dupa ce a urcat pe prima treapta a podiumului in cadrul Marelui Premiu al Malaieziei, ieri, spaniolul Fernando Alonso a repetat figura si pe circuitul de la Bahrain, obtinand locul intai la capatul unei curse presarate cu nu mai putin de opt abandonuri. Spaniolul a fost urmat pe podium de Jarno Trulli, de la Toyota, iar locul trei a fost ocupat de finlandezul Kimi Raikkonen, de la McLaren Mercedes. Aflat pentru prima oara intr-o competitie oficiala la bordul noului F2005, campionul in exercitiu, Michael Schumacher (Ferrari), a fost nevoit sa se retraga la standuri inainte de finalul cursei, din cauza unor probleme survenite la sistemul hidraulic al monopostului pilotat de acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.