Vrem sa ne separam de comunisti
"Exista un dicton care spune ca "Gura pacatosului adevar graieste", dar Ion Iliescu dovedeste ca nu a inteles si nu intelege nimic din ce s-a intamplat in Romania in ultimii 15 ani. Noi nu vrem sa ne separ
Vrem sa ne separam de comunisti
"Exista un dicton care spune ca "Gura pacatosului adevar graieste", dar Ion Iliescu dovedeste ca nu a inteles si nu intelege nimic din ce s-a intamplat in Romania in ultimii 15 ani. Noi nu vrem sa ne separam de tara, ci de comunisti si securisti. Senatorul Ion Iliescu este acela care i-a tinut mereu in spate pe acesti securisti. La Timisoara ar fi trebuit sa aiba decenta sa nu se exprime in acest fel. O dovada ca, dupa 15 ani, Iliescu nu a inteles nimic. El traieste sub spectrul marxism-leninismului si al comunismului." (R.G.)
Cozmin Gusa, presedintele PIN
"Va plati pentru toate porcariile"
"Ion Iliescu este disperat pentru ca isi da seama ca, prima oara dupa 1989, se pune problema responsabilitatii fostilor lideri comunisti, care in mod real au coordonat politia politica prin intermediul unor ofiteri de Securitate. In ciuda eforturilor lui, Ion Iliescu va plati pentru toate porcariile pe care le-a facut inainte si, mai ales, dupa '89". (C.E.)
Doru Braia, disident
"Ghimpele Proclamatiei il urmareste inca"
"Este inca o infamie a fostului presedinte Ion Iliescu. Se vede treaba ca ghimpele Proclamatiei de la Timisoara il urmareste in afara mandatului de presedinte, fapt care dovedeste, o data in plus, ca Ion Iliescu nu ar fi trebuit niciodata sa fie presedintele Romaniei post-revolutionare. Ii lansez prin intermediul ziarului ZIUA propunerea sa abandoneze de urgenta viata politica romaneasca si sa liber-cugete asupra imensului rau pe care l-a facut Romaniei. O Romanie fara politicianul Ion Iliescu nu poate fi decat viabila pentru viitorul nostru european". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.