In timp ce Rompetrol a anuntat ca va reduce preturile carburantilor in aceasta saptamana, Petrom se pregateste pentru noi scumpiri.
Astfel, incepand de astazi, litrul de benzina ECO Premium va costa cu 900 de lei mai mult, iar Euro Premium se
In timp ce Rompetrol a anuntat ca va reduce preturile carburantilor in aceasta saptamana, Petrom se pregateste pentru noi scumpiri.
Astfel, incepand de astazi, litrul de benzina ECO Premium va costa cu 900 de lei mai mult, iar Euro Premium se scumpeste cu 1.000 de lei pe litru.
In acelasi timp, benzina fara plumb va fi mai scumpa cu 1.000 de lei pe litru, iar litrul de motorina Euro Diesel si Super Euro Diesel va costa cu 600 de lei mai mult. Aceste cresteri ale preturilor sunt suplimentare celor de saptamana trecuta, cand carburantii Petrom s-au scumpit cu peste 1.600 de lei.
In acelasi timp, Rompetrol a redus, ieri, pretul combustibililor cu pana la 200 de lei pe litru in cazul benzinei si cu pana la 400 de lei pentru motorina, potrivit unui comunicat al companiei.
Vineri, Rompetrol a majorat pretul carburantilor comercializati in statiile proprii cu 1.700 de lei pe litru in cazul benzinei si cu 1.800 de lei pentru motorina, in urma cresterii accizelor pentru produse petroliere.
Saptamana aceasta, pretul combustibililor vanduti de Rompetrol este de 32.300 lei/litru in cazul benzinei Premium E Plus (euro 3), 31.900 lei pe litru la benzina Euro Standard fara plumb (euro 3), 34.200 lei/litru la benzina Euro Plus fara plumb (euro 4), 37.400 lei pe litru la benzina Euro Super 98 fara plumb (euro 4).
Pretul motorinei Euro 3 va fi de 31.100 de lei pe litru, iar motorina Super Euro 4 va costa 32.000 de lei pe litru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.