Firma olandeza CSi Industries a investit un milion de euro in constructia a doua fabrici, la Cluj-Napoca, unde vor fi asamblate instalatii de productie si transport automatizate a bunurilor de larg consum, a declarat, ieri, Daniel Malutan, administra
Firma olandeza CSi Industries a investit un milion de euro in constructia a doua fabrici, la Cluj-Napoca, unde vor fi asamblate instalatii de productie si transport automatizate a bunurilor de larg consum, a declarat, ieri, Daniel Malutan, administratorul celor doua unitati. CSi Romania si Alpha Las, amplasate pe o suprafata de 2.500 de metri patrati, vor avea acelasi management, iar productia va fi livrata, in primii doi ani de functionare, pe piata europeana si in Mexic. "Investitia pentru CSi Romania a fost de 300.000 de euro, iar pentru Alpha Las de 700.000 de euro. Prima va proiecta si monta instalatiile, iar cea de-a doua le va produce", a explicat Malutan. El a precizat ca o parte din proiectie se realizeaza, in prezent, in Olanda, dar in timp se va realiza transferul in Romania. "In acest sens, in urmatorii doi ani dorim sa extindem capacitatea de productie. Pentru aceasta vom construi un spatiu de productie de 10.000 de metri patrati, care va insemna o investitie de doua milioane de euro", a mai aratat Malutan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.