Pilotii care au urcat pe podium in Raliul Brasovului s-au declarat nemultumiti de organizarea competitiei, precum si de activitatea nou infiintatei FR Automobilism, informeaza Mediafax. Castigator in primul raliu al sezonului, Dan Gartofan, a acuzat
Pilotii care au urcat pe podium in Raliul Brasovului s-au declarat nemultumiti de organizarea competitiei, precum si de activitatea nou infiintatei FR Automobilism, informeaza Mediafax. Castigator in primul raliu al sezonului, Dan Gartofan, a acuzat dur FRA chiar in conferinta de presa organizata la finalul intrecerilor. "Nu inteleg, am discutat toata vara despre nemultumirile noastre, pentru ca acum sa constatam ca nu s-a facut nimic. Am plecat de la ce, sa ajungem unde? Iar suntem ai nimanui, iar suntem niste gunoaie aruncate la marginea orasului, iar suntem niste tigani de care nu a auzit nimeni?", a comentat Gartofan, adaugand ca vina slabei organizari a raliului este a FRA, nu a clubului Auto Blic Brasov. Acuzele au fost completate de ocupantul locului secund, Emanuel Ilina, care a spus ca nu sesizeaza vreo schimbare in bine. "S-au schimbat doar niste taxe, in rest, oamenii sunt aceiasi, avem aceleasi probleme ca intotdeauna", a punctat Ilina, in vreme ce Bogdan Marisca, situat pe locul trei, a precizat ca doar dreptul la vot poate fi considerat singurul avantaj al noii federatii. Bela Stoica, presedintele Auto Blic Brasov si unul dintre fondatorii FRA, a fost surprins de acuzatii si a solicitat mai multa rabdare. "Poate se asteptau la foarte multe schimbari dintr-o data, dar noi nu am promis nimanui ca noua federatie se va transforma in FIA. Poate ca este mai bine asa, pentru ca putem invata din obiectii. Lucrurile se vor schimba, dar in timp", a replicat Stoica. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.