Mircea Sandu, presedintele FRF, a fost contestat vehement sambata la Timisoara pentru situatia in care a ajuns echipa nationala. Galeria lui "Poli" a afisat cateva bannere negre, imense, pe care scria: "Mircea Sandu, jos labele de pe fotbalul romanes
Mircea Sandu, presedintele FRF, a fost contestat vehement sambata la Timisoara pentru situatia in care a ajuns echipa nationala. Galeria lui "Poli" a afisat cateva bannere negre, imense, pe care scria: "Mircea Sandu, jos labele de pe fotbalul romanesc", "Redati nationala romanilor" si "FRF - stat in stat". Cei 25.000 de spectatori prezenti la meciul cu FCM Bacau au scandat impotriva Nasului: "Demisia!" si "Sandu, lasa-ne!". Protestul timisorenilor a venit la doar o zi dupa ce fanii Universitatii Craiova, in timpul meciului cu Sportul, l-au contestat si ei pe seful FRF. "Fratii Becali, Sandu si Netoiu au distrus fotbalul romanesc", scria pe un banner afisat de galeria olteana. Mircea Sandu nu a fost niciodata iubit de suporteri, care i-au mai cerut demisia si cu alte ocazii, dar de aceasta data fanii par mai porniti ca niciodata impotriva celui considerat vinovat pentru sansele scazute pe care le mai are Nationala sa se califice la CM din 2006. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.