Autoturismul Dacia Logan a fost lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe piata Republicii Moldova, de catre importatorul DAAC-Hermes, care distribuie si vehicule Ford, Skoda si Renault, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor importatorului
Autoturismul Dacia Logan a fost lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe piata Republicii Moldova, de catre importatorul DAAC-Hermes, care distribuie si vehicule Ford, Skoda si Renault, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor importatorului, principalii clienti ai modelului vor fi atat companiile cat si persoanele cu venituri reduse. Pretul autoturismului este cuprins intre 5500 de euro si 7500 de euro, in functie de versiunea de echipare. Logan a fost lansat in Romania in luna septembrie a anului trecut. Din momentul lansarii au fost comandate in Romania si la export peste 50.000 de Dacia Logan. Modelul este comercializat, in prezent, in 13 tari, urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa ajunga la peste 35, incluzand state din Europa Occidentala. Proprietarul Dacia, grupul francez Renault, are ca obiectiv productia si comercializarea, la orizontul anului 2010, a un milion de vehicule Logan pe an. Unitatile de productie vor include, pe langa fabrica Dacia de la Pitesti, si uzine din Rusia, Maroc, Iran, India si China. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.