"Principalul vinovat este Hagi", a titrat cotidianul Sabah dupa ce formatia tehnicianului roman, Galatasaray, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu Kayserispor, din etapa a XXVI-a a campionatului Turciei si s-a departat de liderul Fenerbahce.
"Principalul vinovat este Hagi", a titrat cotidianul Sabah dupa ce formatia tehnicianului roman, Galatasaray, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu Kayserispor, din etapa a XXVI-a a campionatului Turciei si s-a departat de liderul Fenerbahce. "Hagi a fost cel care a facut principala greseala, atunci cand a ales jucatorii pentru acest meci", noteaza Sabah. Cotidianul Fanatik ii adreseaza tehnicianului roman, pe care il critica, trei intrebari legate de partida de duminica: "1. De ce nu l-ai titularizat pe Ergun, care este cel mai bun mijlocas al sezonului? 2. Nu ai gresit incepand cu Hasan Sas, iar daca tot l-ai folosit, de ce nu l-ai schimbat cat mai devreme cand ai vazut ca joaca prost? 3. De ce l-ai mutat pe Ayhan de pe extrema, unde juca foarte bine, pe centru?". Raspunsul la aceste trei intrebari ar scoate in evidenta motivul pentru care Galatasaray a obtinut doar un rezultat de egalitate, noteaza Fanatik.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.