Adriana Iliescu este, de doua zile, mama cu "norma intreaga". Asa cum v-am prezentat in exclusivitate, in ziarul nostru de ieri, cea mai in varsta mamica de lume si-a scos sambata fetita din spital. Micuta Eliza-Maria, care s-a nascut pe 16 ianuarie,
Adriana Iliescu este, de doua zile, mama cu "norma intreaga". Asa cum v-am prezentat in exclusivitate, in ziarul nostru de ieri, cea mai in varsta mamica de lume si-a scos sambata fetita din spital. Micuta Eliza-Maria, care s-a nascut pe 16 ianuarie, a iesit din maternitatea Giulesti cu 3,280 kg. Extrem de emotionata, mama fetitei ne-a destainuit ce planuri are pentru perioada imediat urmatoare. Emotie, fericire, curiozitate, curaj. Pe toate le-a "incercat" sambata "mama record", in prima zi pe care a petrecut-o impreuna cu fetita ei, Eliza, acasa la ele. A visat mereu la clipele astea si e sigura ca micuta se va acomoda foarte repede in noul mediu. "Ma va ajuta o vreme doamna Mariana, care e un as in ingrijirea copiilor. Va sta cu Eliza in zilele in care am eu cursuri la facultate si ori de cate ori va fi nevoie", ne-a spus Adriana Iliescu.
Cat de curand, va incepe pregatirile pentru primul eveniment important din viata Elizei: botezul. A vrut initial sa-l faca pe data de 7 aprilie, dar s-a razgandit pentru ca vremea nu s-a dovedit tocmai "prietenoasa" in ultimul timp. "E destul de rece si nu vreau s-o expun pe Eliza. O sa mai asteptam sa se incalzeasca".
E mandra ca fata ei va avea patru perechi de nasi. "Cu familia care o va boteza am o relatie speciala. Este vorba despre un preot din Mangalia si sotia lui, pe care i-am cunoscut in urma cu multi ani si de care sunt foarte apropiata. Alte trei familii, de care sunt foarte legata, vor fi nasii ei "spirituali". imi doresc foarte mult ca una dintre ele sa fie familia profesorului Bogdan Marinescu, medicul care mi-a indeplinit cea mai mare dorinta", ne-a marturisit ea. Cea mai mare dorinta a ei? "Sa fie fata sanatoasa", ne spune in timp ce, cu o dexteritate uimitoare, ii scoate fetitei costumasul "de strada". O asaza pe Eliza in patutul roz, pe care i l-a pregatit de atata timp, cu dragoste. "N-o sa ma satur niciodata s-o privesc", zambeste mama cu ochii in lacrimi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.