Elevii Liceului Economic "Costin C. Kiritescu" pleaca astazi la New York pentru a reprezenta Romania la Targul International al Firmelor Virtuale. La competitia din SUA, care se desfasoara in perioada 4-10 aprilie, participa peste 130 de firme din Au
Elevii Liceului Economic "Costin C. Kiritescu" pleaca astazi la New York pentru a reprezenta Romania la Targul International al Firmelor Virtuale. La competitia din SUA, care se desfasoara in perioada 4-10 aprilie, participa peste 130 de firme din Austria, Germania, Finlanda, Canada, SUA etc. Reprezentantii "firmelor" vor conduce negocieri cat se poate de realiste, pe tot parcursul targului, care se vor finaliza prin incheierea de contracte. La competitia din acest an vor fi trei sectiuni de concurs: cel mai bun catalog de prezentare, cel mai bun negociator, cel mai bun stand si cea mai buna pagina web. Anul trecut, la aceeasi competitie, elevii Liceului "Costin C. Kiritescu", din Sectorul 6 al Capitalei, au obtinut trofeul pentru cel mai bun catalog de prezentare a firmei. De altfel, ei tocmai s-au intors de la Praga, unde au participat la Targul International desfasurat in perioada 21 - 23 martie a.c., la care au obtinut locul I pentru cel mai bun stand. Elevii claselor a X-a si a XI-a au trecut printr-o selectie riguroasa, bazata pe criterii precum: originalitate, creativitate, prezentarea informatiilor despre produsele firmei intr-o maniera profesionista etc.
Delegatia care ne-a reprezentat la Praga a fost sustinuta financiar de Primaria Sectorului 6, Administratia Scolilor Sector 6 si de parintii copiilor participanti la Targul International. "O firma de exercitiu face trecerea intre teorie si practica, intre scoala si cariera, contribuind la largirea orizonturilor elevilor, viitori directori, manageri sau angajati cu reponsabilitati executive. Experienta unor negocieri directe, spiritul de echipa si de cooperare sunt aptitudini care se pot dobandi pe parcursul acestor targuri internationale", a declarat Cristian Poteras, primarul Sectorului 6.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.