Reprezentativa juvenila de rugby a Romaniei a invins Japonia, cu scorul de 15-5, in meciul inaugural din cadrul primei grupe valorice a Campionatului Mondial rezervat jucatorilor de pana la 19 ani, intreceri care se desfasoara in aceste zile in Afric
Reprezentativa juvenila de rugby a Romaniei a invins Japonia, cu scorul de 15-5, in meciul inaugural din cadrul primei grupe valorice a Campionatului Mondial rezervat jucatorilor de pana la 19 ani, intreceri care se desfasoara in aceste zile in Africa de Sud. Punctele echipei tricolore au fost aduse de Bors si Dumitru (cate un eseu), iar Vlaicu a fructificat o transformare si o lovitura de penalizare. De mentionat ca eseul asiaticilor a fost marcat de Yoshida in ultimele minute de joc, cand Romania evolua in inferioritate numerica din cauza unui cartonas galben primit de Lazar. "Am abordat partida dupa un plan tehnico-tactic foarte precis, pe care jucatorii mei l-au urmat cu strictete. Sunt mandru de ei", a spus imediat antrenorul echipei noastre, Alexandru Achim, dupa care s-a alaturat jucatorilor care dansau si cantau de bucurie la mijlocul terenului. Maine, Romania va intalni puternica reprezentativa a Noii Zeelande, urmand ca pe 9 aprilie sa intalneasca o alta grupare redutabila, Scotia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.