Sportivul Costel Danculea a adus singura medalie pentru delegatia de judo a Romaniei in cadrul turneului international de la Bucuresti, contand pentru Cupa Mondiala, obtinand, sambata seara, locul al treilea in topul categoriei 73 kg, dupa ce a trecu
Sportivul Costel Danculea a adus singura medalie pentru delegatia de judo a Romaniei in cadrul turneului international de la Bucuresti, contand pentru Cupa Mondiala, obtinand, sambata seara, locul al treilea in topul categoriei 73 kg, dupa ce a trecut de compatriotul sau, Ilie Popa. Din pacate, la ultimele intreceri derulate ieri, in Sala "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala, alti doi romani, Gheorghe Pop (100 kg) si Elod Lajos Abraham (90 kg), au ratat medaliile de bronz, fiind invinsi prin ippon de reprezentantii Rusiei, Dimitri Kabanov si Viaceslav Delok. De mentionat ca in limitele categoriei 100 kg, canadianul de origine romana Alexandru Ciupe a cucerit medalia de argint, fiind intrecut la puncte in finala de bosniacul Amel Mekic. La finalul intrecerilor primei editii desfasurate la Bucuresti, Romania a ocupat locul opt in clasamentul pe medalii, in vreme ce Ungaria, Rusia si Franta si-au impartit podiumul. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.