Rugbistii echipei Contor Zenner Arad s-au batut cu proprii suporteri la finalul meciului de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, pierdut cu scorul de 7-5, in etapa a XIII-a a Diviziei Nationale. Jucatorii aradeni, antrenati de Ovidiu Serban, s-au
Rugbistii echipei Contor Zenner Arad s-au batut cu proprii suporteri la finalul meciului de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, pierdut cu scorul de 7-5, in etapa a XIII-a a Diviziei Nationale. Jucatorii aradeni, antrenati de Ovidiu Serban, s-au napustit in tribune, incingand o bataie cu cativa suporteri ai echipei lor, fosti rugbisti. Acestia au avut schimburi dure de replici cu antrenorul Serban, cu care se sicaneaza la fiecare meci al aradenilor pe teren propriu. Rugbistii de la Contor Zenner n-au mai rezistat si dupa fluierul final au sarit la bataie, lovind cu pumnii si picioarele in stanga si in dreapta. Confruntarea a continuat si in imprejurimile stadionului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.