Banca Comerciala Ion Tiriac a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, un credit de nevoi personale destinat persoanelor fizice, pentru valori de pana la 30.000 de euro pe termen de cel mult 15 ani, informeaza un comunicat al bancii, citat de agentia
Banca Comerciala Ion Tiriac a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, un credit de nevoi personale destinat persoanelor fizice, pentru valori de pana la 30.000 de euro pe termen de cel mult 15 ani, informeaza un comunicat al bancii, citat de agentia Mediafax. Creditul poate fi acordat in lei sau in euro, pe o perioada cuprinsa intre un an si 15 ani, iar valoarea este cuprinsa intre 2.000 de euro si 30.000 de euro sau echiva-lentul in lei, in functie de venitul personal sau pe familie.
La calcularea veniturilor, pe langa salariul net, banca ia in considerare si alte surse de venit decat salariile, cum ar fi veniturile din chirii si dividende.
Solicitantii imprumuturilor de acest tip, denumit MultiCredit Extra, nu trebuie sa prezinte avans sau giranti, iar dobanda nominala este 9,7 la duta pe an pentru euro si 17 la suta pe an pentru lei.
Rata dobanzii este variabila, iar la acordarea creditului se percepe un comision de unu la suta.
Beneficiarul creditului poate prezenta garantii cum ar fi ipoteca de rang I asupra unui imobil proprietate a solicitantului sau a unei terte persoane, cesionata in favoarea bancii, sau un depozit colateral/certificat de depozit.
Prima varianta a imprumutului MultiCredit a fost lansata in mai 2003.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.