Hotararea Adunarii Generale a Actionarilor societatii Rafo Onesti privind emiterea de actiuni care ar urma sa fie subscrise de catre stat va fi atacata, deoarece nu exista intentia subscrierii acestor actiuni, a declarat presedintele Agentiei Nationa
Hotararea Adunarii Generale a Actionarilor societatii Rafo Onesti privind emiterea de actiuni care ar urma sa fie subscrise de catre stat va fi atacata, deoarece nu exista intentia subscrierii acestor actiuni, a declarat presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu.
Actionarii Rafo au aprobat, miercuri, conversia in actiuni a creantelor bugetare si garantate, precum si majorarea capitalului social. Directorul general al societatii, Paul Ivascu, a afirmat ca hotararea actionarilor a fost luata in conformitate cu planul de reorganizare a societatii aprobat, la sfarsitul anului trecut, de judecatorul sindic. In privinta ordonantei de suspendare a actului normativ prin care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) prelua o parte din datoriile Rafo prin cesiune de creanta si al carei termen de valabilitate expira la 31 martie, presedintele ANAF a sustinut ca Executivul nu trebuie sa prelungeasca din nou acest termen, in conditiile in care datoriile mentionate nu vor fi preluate de AVAS. Autoritatea va utiliza, la randul sau, toate caile legale de atac impotriva hotararii actionarilor Rafo Onesti, se arata intr-un comunicat. AVAS a formulat anterior, recurs impotriva deciziei judecatorului sindic, in calitate de creditor al Rafo, societate aflata sub incidenta Legii 64/1995 privind reorganizarea judiciara si falimentul.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.