Pilotul echipei Renault, spaniolul Fernando Alonso, a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Bahreinului, desfasurat, ieri dupa-amiaza, pe circuitul de la Sakhir, obtinand cea de-a doua victorie din primele trei etape ale actualei editii a Campionatu
Pilotul echipei Renault, spaniolul Fernando Alonso, a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Bahreinului, desfasurat, ieri dupa-amiaza, pe circuitul de la Sakhir, obtinand cea de-a doua victorie din primele trei etape ale actualei editii a Campionatului Mondial. In urma evolutiei impecabile din Bahrein, unde a pornit din nou din pole-position, Alonso si-a intarit pozitia de lider in clasamentul general al pilotilor, cu 26 de puncte, fiind urmat, ca si in cursa de pe circuitul Sakhir, de italianul Jarno Trulli, cu 16 puncte. Din pacate, campionul mondial en titre, germanul Michael Schumacher, a continuat seria neagra din debutul sezonului si a fost nevoit sa abandoneze in al 12-lea tur de circuit, din cauza unor probleme mecanice la noul sau bolid Ferrari, in vreme ce locotenentul sau, brazilianul Rubens Barrichello, plecat ultimul de grila de start, n-a mai reusit sa intre in puncte, sosind al noualea. In clasamentul constructorilor continua sa conduca Renault, cu 36 de puncte, urmata de Toyota si McLaren-Mercedes. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.