Oana Ionita, Miss Playboy Romania, noua vedeta a rubricii Meteo din ziarul Libertatea, nu se da batuta. Sexoasa bruneta a fost eliminata de colegele ei de trupa, care au devenit invidioase pe popularitatea mereu in crestere a Oanei. Insa Miss Playboy
Oana Ionita, Miss Playboy Romania, noua vedeta a rubricii Meteo din ziarul Libertatea, nu se da batuta. Sexoasa bruneta a fost eliminata de colegele ei de trupa, care au devenit invidioase pe popularitatea mereu in crestere a Oanei. Insa Miss Playboy nu renunta la lupta si promite sa revina pe scenele muzicale cu o noua trupa. In acest scop, ea vrea sa-si gaseasca o colega de trupa sau, de ce nu?, un coleg. Partenera ideala trebuie sa aiba studii muzicale, sa fie sexy, placuta si eventual sa stie sa danseze, iar partenerul dorit trebuie sa aiba, pe langa studii muzicale, aspect placut si sa fie mai inalt decat ea. Cei interesati ii pot scrie Oanei pe adresa ziarului Libertatea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.