Ziarele britanice continua si anul acesta traditia de 1 Aprilie, pacalindu-si cititorii cu o serie de articole si fotografii care frizeaza absurdul, transmite site-ul Ananova.
Astfel, The Sun anunta ca o satra de tigani si-a instalat corturile
Ziarele britanice continua si anul acesta traditia de 1 Aprilie, pacalindu-si cititorii cu o serie de articole si fotografii care frizeaza absurdul, transmite site-ul Ananova.
Astfel, The Sun anunta ca o satra de tigani si-a instalat corturile pe pajistea reginei de la castelul Windsor, folosindu-se de un decret regal vechi de 650 de ani. Ziarul este de parere ca tiganii si-au motivat pretentiile prin faptul ca sunt descendenti ai celor care au construit castelul si au primit permisiunea lui Edward al III-lea sa se instaleze pe pajiste. La randul sau, cotidianul Daily Mirror scrie ca gazonul stadionului londonez Wembley va fi pregatit pentru redeschiderea care va avea loc in anul 2006 cu ajutorul unei turme de oi, sustine cotidianul Daily Mirror, care face astfel o gluma de 1 aprilie. "Uitati de Beckham si de Owen, o noua echipa a fost aleasa pentru a juca pe Wembley. Mai multe oi vor fi folosite pentru a pregati gazonul stadionului in valoare de 757 de milioane de lire sterline", scrie Daily Mirror. Jurnalul mentioneaza ca radacinile ierbii folosite pentru gazon vor fi intarite dupa ce oile vor paste acolo. "Teste facute pe terenuri din Australia si-au dovedit, deja, eficienta. Jucatorii au avut mai putine reactii alergice deoarece, datorita fertilizarii cu ajutorul excrementelor, a fost redusa necesitatea utilizarii substantelor chimice", noteaza Daily Mirror. Publicatia britanica precizeaza ca oile ce vor fi folosite provin de la ferma Brent City si citeaza un presupus purtator de cuvant al stadionului londonez, care spune ca ideea este bazata pe metode folosite de cateva sute de ani. Daily Mail publica o fotografie in exclusivitate cu printul Charles si fiul sau mai mic, Harry, intr-un magazin de lenjerie sexy. In poza, doua sosii ale printilor examineaza cu atentie articole intime de la un asa-zis magazin de lux de pe langa Castelul Windsor. Presa elvetiana scrie ca printul Charles va spune adio vietii de burlac printr-o petrecere gazduita de Phil Collins, iar luna de miere si-o va petrece la Geneva. Printul, care se afla in prezent in Elvetia la ski impreuna cu fiii sai, este asteptat in cursul serii la Begnins, in apropiere de Geneva, unde locuieste cantaretul britanic Phil Collins, scrie Le Matin. "In program - ingroparea vietii de burlac a printului mostenitor", adauga ziarul, care crede ca cei doi sunt prieteni de mai mult timp. Dupa casatoria din 8 aprilie, Charles si Camilla isi vor petrece luna de miere tot in Elvetia, afirma La Tribune de Geneve, care mai spune ca informatia a "transpirat" in urma cu trei zile intr-o stire a agentiei France Presse. Mirii vor petrece patru zile la Geneva intr-o vila din secolul al XVIII-lea din centrul parcului public ce da spre Lacul Lèman, iar pentru protectie, autoritatile locale vor inconjura vila cu grilaje si vor mobiliza patru vehicule blindate ale armatei, mai sustine La Tribune, de ziua pacalelilor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.