Pentru Steaua va urma o perioada deosebit de grea, ea va fi programata din trei in trei zile, iar partida de maine de la Alba Iulia este prima in acest an disputata in tara.

Mai multe variante pentru linia de atac

Antren

Pentru Steaua va urma o perioada deosebit de grea, ea va fi programata din trei in trei zile, iar partida de maine de la Alba Iulia este prima in acest an disputata in tara.

Mai multe variante pentru linia de atac

Antrenorul Walter Zenga a declarat ca are destule variante pentru linia de atac, desi Daniel Oprita este accidentat iar Cristian Ciocoiu a plecat in China. "Oprita este accidentat, dar Steaua are cinci atacanti: Oprita, Dinita, Cristea, Simion, Litu si o posibila solutie cu Dica sau Nicolita", a spus Zenga. Tehnicianul stelist a precizat ca fiecare meci este greu pentru echipa sa. "Ultimul meci din campionat l-am jucat la 5 decembrie iar urmatorul va fi maine la Alba Iulia. A trecut prea mult timp dar nu este vina noastra ca a trebuit sa amanam si partida cu Rapid. Suntem uniti si ne gandim doar la castigarea titlului", a spus Zenga.

Romania are inca o sansa de calificare

Walter Zenga a declarat ca victoria echipei Romaniei in Macedonia este importanta, mai ales ca nu este niciodata usor sa castigi in deplasare. "Este bine ca Romania a invins, are inca o sansa de calificare", a spus antrenorul stelist. Despre jucatorii stelisti care au fost la loturi, ei se confrunta cu probleme normale dupa doua meciuri. "Daca spun ca sunt obositi, se va zice ca sunt impotriva lui Piturca, daca spun ca cineva este accidentat se va auzi ca antrenamentele la echipa nationala nu sunt facute bine", a comentat antrenorul lui FC Steaua.

Intalnire de doua ori cu Papa Ioan Paul al II-lea

Antrenorul Walter Zenga a spus ca l-a intalnit de doua ori pe Suveranul Pontif. "L-am intalnit de doua ori pe Papa. Eram tanar cand a fost numit Papa. Nu stiu ce sa spun intr-o asemenea situatie, pentru ca a fost exponentul vietii in lume. Sper ca in locul lui sa fie numit cineva care sa continue lucrurile bune pe care le-a facut", a spus Zenga.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.