Un orator african a stabilit un nou record mondial, sustinand cel mai lung discurs, care a durat mai mult de trei zile.
Dupa cum informeaza Ananova, Errol Muzawazi, de 20 de ani, din Zimbabwe, a vorbit singur in cea mai mare parte a timpului,
Un orator african a stabilit un nou record mondial, sustinand cel mai lung discurs, care a durat mai mult de trei zile.
Dupa cum informeaza Ananova, Errol Muzawazi, de 20 de ani, din Zimbabwe, a vorbit singur in cea mai mare parte a timpului, pentru ca majoritatea audientei sale s-a plictisit si a adormit.
El si-a ales ca subiect democratia, despre care a vorbit timp de 88 de ore si patru secunde, intr-una dintre salile Universitatii Jagellonian din Cracovia, Polonia. Muzawazi nu s-a oprit decat pentru foarte putin timp, din opt in opt ore, pentru a merge la toaleta sau pentru a manca un sandvici. Mai multi experti de la Cartea Recordurilor au monitorizat cu atentie acest eveniment, pentru a stabili daca standardele pentru inregistrarea unui nou record mondial au fost indeplinite.
Potrivit sursei citate, Muzawazi, care este profesor de stiinte politice, se afla deja in Cartea Recordurilor, dupa ce a sustinut un discurs de 62 de ore si 30 de minute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.