Tudor Gheorghe va sustine pe 23 aprilie, la Sala Palatului, un concert intitulat "Cu Iisus in celula", bazat pe o serie de poezii scrise de detinuti in perioada 1941-1964, informeaza Memento Music. Prin acest concert, Tudor Gheorghe vrea sa aduca in
Tudor Gheorghe va sustine pe 23 aprilie, la Sala Palatului, un concert intitulat "Cu Iisus in celula", bazat pe o serie de poezii scrise de detinuti in perioada 1941-1964, informeaza Memento Music. Prin acest concert, Tudor Gheorghe vrea sa aduca in atentia generatiilor de azi povestea unor oameni inchisi, mai ales din motive politice, in timpul regimului comunist. Versurile prezentate au supravietuit prin prisma amintirilor detinutilor, ele neputand fi scoase pe poarta inchisorii la acea vreme.
Tudor Gheorghe va fi acompaniat pe scena de grupul vocal Gratia Ecumenica, coordonat de Marius Hristescu. Biletele, care costa intre 350.000 lei si 600.000 lei, se gasesc la Sala Palatului si Magazinul Muzica. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.