Echipa feminina de volei AIBO-RATB Rapid pare sa-si fi regasit zilele trecute cadenta din sezonul trecut, cand a realizat eventul, si a reusit sa dea marea lovitura in fief-ul principalei contracandidate in cursa pentru laurii nationali din acest an,
Echipa feminina de volei AIBO-RATB Rapid pare sa-si fi regasit zilele trecute cadenta din sezonul trecut, cand a realizat eventul, si a reusit sa dea marea lovitura in fief-ul principalei contracandidate in cursa pentru laurii nationali din acest an, Stiinta Amici Bacau, castigand toate meciurile celui de-al doilea turneu din grupa valorica 1-4 a Diviziei A1. Cu Marian Constantin revenit pe banca tehnica, fostul mare tunar al Europei preluand peste noapte bagheta "aruncata" inexplicabil de emeritul Costinel Stan, giulestencele au facut fata asaltului moldav si au castigat cu 3-2 toate intalnirile disputate impotriva echipelor din Bacau, Galati si Piatra Neamt. Paradoxal, dupa ce cumulasera doua infrangeri consecutive in confruntarile cu bacauancele, antrenorul Florin Grapa gasind antidot tactic pentru rivalul Costinel Stan, campioanele en-titre s-au trezit la realitate si, dupa schimbarea tehnica, au inregistrat un succes urias la Bacau, trecand in tie-break de finalistele sezonului trecut. Au urmat alte doua dispute, castigate tot cu 3-2, gratie in special evolutiei Alinei Pralea, excelent servita de Daniela Minca, ce a demonstrat ca nu si-a spus ultimul cuvant pe teren, in vreme ce eternele rezerve Felicia Bors si Denisa Dramboi si-au depasit conditia, contribuind serios, alaturi de Claudia Carstoiu, la victorie, importanta pentru economia ierarhiei finale. De altfel, putem spune ca succesul din turneu s-a datorat in mare parte antrenorilor giulesteni, care nu s-au sfiit sa arunce in lupta doua rezerve, iar creditul acordat Feliciei Bors a dat roade, aceasta evoluand fara cusur, desi nu a fost folosita in sezonul regulat. Suparate pe infrangere, gazdele s-au razbunat pe Unic Piatra Neamt si CSU Metal Galati, dar rezultatul primului meci a condus la schimbarea liderului, AIBO-RATB Rapid instalandu-se pe prima pozitie, cu 11 puncte, in vreme ce gruparea pregatita de Grapa a coborat pe locul secund, cu 10 puncte. Totodata, merita evidentiata comportarea echipei din Piatra Neamt, situata pe locul trei, cu 8 puncte, care si-a justificat prezenta in aceasta faza prin prestatia deosebita avuta la primele doua turnee, si asta, dupa ce a eliminat din cursa pentru medalii pe lidera sezonului regulat, Dinamo-Aedificia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.